Taller de Futur «Xàtiva camina»

El 4 d’octubre de 2017, en el marc del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Xàtiva, promogut per l’Ajuntament de la Ciutat, té lloc el Taller de Futur «Xàtiva camina». Es tracta d’una intensa sessió de treball en grup amb la qual el equip del PMUS i la Regidoria de Mobilitat desitgen obtenir la opinió d’una mostra representativa de la diversitat social de Xàtiva, sobre el futur de Ciutat en relació a la mobilitat, així com a possibles propostes d’actuació per tal d’aconseguir un model de transport urbà mes sostenible i un ús més racional dels vehicles a motor.

S’espera que al Taller de Futur assisteixin devers 50 persones i per a optimitzar el valuós temps de les persones participants, s’empra una metodologia, coneguda com a EASW (European Awareness Scenario Workshop) desenvolupada inicialment als països nòrdics i posteriorment assumida per la Unió Europea. Mitjançant el mètode EASW, s’aconsegueix en unes hores que totes les persones assistents tinguin les mateixes oportunitats d’expressar les seves idees amb llibertat en un clima agradable de treball en convivència. Així, dins un ambient dinàmic i de total transparència, es recullen les opinions i els coneixements que la pròpia ciutadania té de la seva Ciutat en matèria de mobilitat.

El nombre d’assistents al Taller és determinat per motius metodològics i per això la invitació a assistir és personal, si bé en el cas d’estar interessat/da en assistir, pot omplir el qüestionari de contacte a l’apartat «Participa» i es valorarà la seva participació al Taller.