Primer encontre PMUS de Xàtiva amb els centres educatius

Entre els objectius del PMUS de Xàtiva destaca el de fomentar hàbits de desplaçament saludables i recuperar l’autonomia dels més xicotets, per al que s’ha decidit establir com a línia d’actuació prioritària del PMUS de Xàtiva la de la mobilitat a l’escola.

En línia amb aquest objectiu, el passat 28 de juny es va celebrar un primer encontre amb els centres educatius de la nostra ciutat, que va contar en la participació de la delegació provincial de la DGT en Valéncia, quí presente la seua iniciativa el Joc de la Serp. Es tracta d’una campanya eficaç i divertida, dirigida a estudiants de primària, que promou la mobilitat sostenible en l’accés al col·legi com caminar, pedalear, utilitzar transport públic o compartir cotxe

Més informació sobre el Joc de la Serp ací