Jornada de presentació del PMUS

Com a part dels treballs de participació i comunicació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Xàtiva, el passat 28 de juny es va celebrar, en la Casa de la Cultura, una jornada de presentació del PMUS.

Sota el títol “Què és un PMUS i para què serveix?”, les presentacions realitzades per l’equip redactor van desglossar els objectius de la mobilitat urbana sostenible en els quals s’emmarquen els treballs del Pla i presentar els PMUS com a eina clau per a la seua consecució, detallant la seua metodologia i principis bàsics.

A més, es va presentar el pla de treball previst per al desenvolupament del PMUS de Xàtiva i el procés de participació pública que acompanyarà als treballs tècnics.

L’acte va comptar amb l’assistència d’un ampli grup de veïns i veïnes de Xàtiva, els qui van protagonitzar un interessant debat després de les presentacions programades.

Des de la nostra secció de “Documentació” podràs accedir i descarregar les presentacions.